Vacature

We zoeken per 1 september een PROJECTCOÖRDINATOR; Subsidieproject Gebarenles met Lotte & Max 2024 

Kom ons team versterken! Werk waar je écht blij van wordt! Ben jij het organisatietalent met hart voor Gebarenles met Lotte en Max die we zoeken? We hebben aan vacature voor de coördinatie van onze scholenprojecten waar we subsidie voor aanvragen. Vanaf 1 september werken we je in en per 1 januari 2024 zal het subsidieproject van start gaan. (circa 4 à 6 uur per week, flexibel in te vullen, vanuit huis op zzp basis) 

Reageren kan tot 5 juni.
Mail je motivatiebrief en cv naar: info@gebarenles.nl

Lees meer over onze vacature hieronder

——————————————————————————
We zoeken per 1 september een PROJECTCOÖRDINATOR; Subsidieproject Gebarenles met Lotte & Max 2024

Stichting Praten met je handen
- Het doel van de stichting is kinderen gebaren leren om achterstanden en isolement te voorkomen. We willen kinderen met en zonder beperking de beste ontwikkelkansen bieden om daar hun hele leven profijt van te hebben. We doen dat door spelenderwijs gebaren aan te bieden bij voorkeur aan een heel team; aan pedagogisch medewerkers, begeleiders, leerkrachten, ouders en kinderen. Met ons hele team zijn we altijd dankbaar om hieraan te kunnen bijdragen. Het is inspirerend om van dichtbij mee te maken en te zien welke impact het teweeg brengt.

Projectcoördinatie
- Met stichting Praten met je handen doen we momenteel een subsidieaanvraag om geld binnen te halen voor een implementatie project in 2024. Gebarenles met Lotte & Max op 15 scholen en 3 theaters, een prachtig programma met trainingen, coaching en theatershow. Het thema wordt ‘Bekende kinderliedjes met gebaren’. 

Taken
- We zoeken iemand die dit project geheel zelfstandig kan leiden.
Ontwikkeling: Opdracht uitzetten om nieuw aanvullend lesmateriaal te ontwikkelen. (Trainingen, powerpoint, on- en offline lesmateriaal, theater)
Voorbereiding: september starten met de werving van scholen/kdv’s.
Uitvoering: scholen informeren, trainers/acteurs inroosteren, evt decor vervoeren. Lesmateriaal versturen.
Financieel: Facturen sturen/doorsturen. Budget bewaken. 

(Ook aanvragen van scholen buiten het subsidieproject afhandelen)

Vaardigheden
- Zie jij het belang van ondersteunende gebaren voor kinderen en organisaties? Kan je dat overtuigend overbrengen aan anderen? Kan je goed samenwerken? Heb je enige kennis van de (speciaal) onderwijswereld en kinderen met spraaktaalproblemen? Houd jij ervan om te zorgen dat alles achter de schermen goed geregeld is? Lijkt het je een leuke uitdaging om dit project te laten slagen, dan ben jij misschien de geschikte kandidaat.

Vergoeding

- Afhankelijk van de fase van het project circa 4 à 6 uur per week à €25,- ex BTW per uur op zzp basis. Je moet wel ingeschreven staan bij de kamer van koophandel. Fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs ivm af en toe scholenbezoeken.

- Wij garanderen dat dit werk je veel voldoening zal geven en zeker plezier met energieke gemotiveerde collega’s. Je kan vanuit huis werken in je eigen uren en je hebt heel veel ruimte voor eigen invulling van het project. Lijkt het je wat?
Mail je motivatiebrief en cv naar: info@gebarenles.nl t.a.v. Renske Douwes Dekker ovv ‘vacature’. 5 juni lezen we alle aanmeldingen en krijg je binnen enkele dagen een reactie terug.

Namens het bestuur,

Stichting Praten met je handen
t.a.v Renske Douwes Dekker
info@gebarenles.nl
Berkenstraat 10
2023 SZ Haarlem