Gebarenles voor professionals

Gebarentaal is leuk en leerzaam voor iedereen!

Leer gebaren in je eigen tempo

Welkom! Heb jij altijd al gebaren willen leren? Kom je vaak gebarende mensen tegen? Heb je een slechthorende collega, of een dove patient met wie je wilt communiceren?

Geweldig! Gebarentaal is onze moedertaal en we kunnen niet wachten om jou gebaren te leren! Binnenkort kan jij vol vertrouwen gebaren-praatjes aanknopen! We hebben een gebarenwoordenboek en 2 gebarencursussen voor alle geïnteresseerden gemaakt. Begin meteen! Doe mee!

WhatsApp Image 2021-09-22 at 09.46.40

Ons Gebarenwoordenboek heeft 1000+ gebaren en wordt komende jaren uitgebreid tot 4000+ gebaren.
De vlotste manier om gebarentaal te leren!

Toegang tot 1000+ basisgebaren

100 lesblokjes van 2 minuten en 10 gebaren 

Korte NGT verhaaltjes = oefenen met zinnen

Bepaal je eigen route en tempo

Stap voor stap begeleiding

Beste studieresultaat

Voor volwassen, maar kinderen vinden het ook leuk!

10 slechthorende en dove instructeurs

Je houdt 1 jaar toegang

Voiceovers en ondertiteling

"Ik ben met het gebarenwoordenboek begonnen omdat ik in de zorg werk. Geweldig die reminders, het stimuleert echt om meer te leren. Ben helemaal onder de indruk van alle instructeurs! En die oefeningentjes met de verhaaltjes zijn echt een uitdaging. Op de een of andere manier doe ik beter mijn best voor hen! Ik heb binnen een paar weken al honderden gebaren geleerd! Cool toch? Ik heb ook al mijn vrienden en collega’s al aangestoken."

Johan Vierendonck
Maasstad ziekenhuis

Gebarenwoordenboek

"Wij volgen op onze school al jaren alle Lotte & Max projecten, en zijn super enthousiast hierover. Het gebarenwoordenboek maakt het helemaal af. Nu kunnen we onze kennis zelfstandig uitbreiden. Zo leuk om nu alle gebaren van broodbeleg, groente, avondeten, beroepen etc te kunnen leren! We kijken gewoon met welk thema we bezig zijn en pakken er dan een paar blokjes bij."

Annemijn de Lange
Hartekampgroep

Gebarenwoordenboek

AANBOD

Gebarenwoordenboek

€ 25,00

2 x per week sturen we je 10 nieuwe gebaren die je kunt oefenen met een verhaaltje. Je hebt ook de vrijheid om zelf alle thema’s te bekijken en je eigen weg te kiezen door het woordenboek. We sturen je vriendelijke herinneringen om je te helpen je doel te halen. Uit onderzoek is gebleken dat dit de beste leerresultaten geeft.

Toegang tot alle 1000+ basisgebaren

Stap voor stap begeleiding

1 jaar toegang

Gebarencursus

€ 75,00

Wil je gebaren leren, maar ook weten waar je allemaal op moet letten? Kies dan voor deze basis gebarencursus. Je leert 32 dagelijkse gebaren en krijgt ook theorie. Het is Nederlands met Gebaren (NmG)

In deze video e-learning krijg je ook quizen om de gebaren goed te oefenen.

Basis gebarencursus NmG
E-learning

Leren & Doen - 32 gebaren online leeromgeving

1 jaar toegang

Verdieping

€ 195,- p.p.

In deze uitgebreide gebarencursus verdiep je je verder in ondersteunende gebaren en in gebarentaal. Je wisselt theorie en oefeningen af. Je leert hoe je gebarentaal elementen kunt gebruiken om jouw taal veel beeldender te maken. Een vierkoppig deskundig team helpt jou met o.a. directionele werkwoorden, dovencultuur, classifiers en hoe je kan voorlezen met gebaren.

Verdiepingscursus

200 nieuwe gebaren

Dovencultuur

Studietijd: 8 uur

1 jaar toegang

"Ik werk in een winkel. Tijdens Corona raakte ik gefascineerd door de gebarentolken op TV en werd het ook duidelijk hoe lastig al die mondkapjes zijn voor slechthorende klanten.
Fijn die stap voor stap begeleiding! Ik leer precies de gebaren die ik nodig heb. En als ik benieuwd ben naar een gebaar, zoek ik die op. Perfect!"

Brenda Schut

- Gebarenwoordenboek -

"Ik wil iedereen even die e-learnings aanraden. Je leert in korte tijd precies de goede basis! Heb nu ook die Verdieping gedaan. Die is best pittig, maar daar houd ik van! Superveel geleerd, precies wat ik wilde! Thanks!

- Jacob van der Brink -

- Gebarencursus - basis en verdieping -

Populaire producten - voor professionals

Veelgestelde vragen

De e-learning zijn voor volwassenen, algemeen belangstellenden.
Het Gebarenwoordenboek is gemaakt voor volwassenen, maar kinderen vinden het ook leuk.

De e-learning is in gesproken Nederlands gegeven.
- Bij de basiscursus leren we je NmG Nederlands met gebaren.
- Bij de verdieping maak je kennis met Gebarentaal. De les wordt in gesproken Nederlands gegeven. 


Alle verhaaltjes van het Gebarenwoordenboek zijn in de Nederlandse Gebarentaal. NGT. Niet alle teamleden zijn afgestudeerde Gebarendocenten, maar bij de opnames was er wel een gecertificeerd gebarendocent aanwezig. Ook hebben we alle  gebaren op juistheid gecontroleerd. Maar wees ervan bewust dat sommige gebaren kunnen verschillen. Het is een levende taal en soms bestaan er meerdere varianten.

Leuk dat jullie samen willen leren. Jouw collega moet wel even een eigen account aanmaken. Heb je een groot team. Mail naar de mogelijkheden voor korting. info@gebarenles.nl

Ja dat kan! Mail ons naar de mogelijkheden.

We hebben ook mogelijkheden voor groepsabonnementen. Je kan als als je wil ook als groepsleider inzien hoever jouw teamleden zijn. info@gebarenles.nl